1890年-2020年

7 Enesco World of Miss Mindy Presents Disney Designer Collection Stitch Vinyl Figurine Multicolor

Enesco World of Miss Mindy Presents Disney Designer Collection Stitch Vinyl Figurine, 7', Multicolor: City Lights Collectibles. Buy Enesco World of Miss Mindy Presents Disney Designer Collection Stitch Vinyl Figurine, 7", Multicolor: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Part of series 1 in miss mindy's designer vinyl collection - collect them all 。 Unique tripod design with vibrant color details 。 Guitar accessory piece comes in box for added value 。 Beautifully packaged in branded color window box suitable for display 。 Stitch stands 7Tall 。 When experiment escapes from the galactic Federation, he crashes his Spaceship and lands in the tropical Paradise of Hawaii. Although the alien experiment was created with the instinct to Destroy, he gradually learns to manage his "badness level" once he is mistakenly adopted at a dog pound by the lovable lilo and renamed stitch in Disney's lilo & stitch (00). in miss mindy's wonderfully unique vinyl rendition of stitch, this mischievous, adorable alien takes lilo's lessons to heart by channeling his boundless energy into good old rock n' roll! the endearing rocker dons a white Cape with a green star on his back, which fans out and keeps him upright for display. He wears colorfully striped shorts with white stars emblazoned throughout. His ears are striped in two shades of Bubblegum pink with music notes floating in his left ear from the last chords of his Melodic tune. With a small, pink guitar in hand, stitch is ready to Jam out another song at his beachside performance. He winks at the cheering crowd that has gathered to hear more, while stars glimmer in his other eye, expressing his thrill from performing. Say "Aloha" to this fun-loving miss Mindy stitch vinyl collectible by adding him to your rocking collection! about us: is committed to bringing joy every day. The premier global destination for high-quality giftware, plush, and home decor, our prestigious family of brands includes: department village, Gregg gift, foundations, Jim shore heartwood Creek, Disney traditions by Jim shore, Walt Disney archives collection, Disney showcase collection, Disney br it to, pusheen, designs by Lolita, our name is mud, and many more. 。 。 。