1890年-2020年

Feng Shui Ocean with Dolphins Hand Crafted and Decorated Chinese Porcelain Figurine 11006 Turtles and Fishes

Feng Shui Ocean with Dolphins, Turtles and Fishes - Hand Crafted and Decorated Chinese Porcelain, Figurine 11006: Home & Kitchen. Buy Feng Shui Ocean with Dolphins, Turtles and Fishes - Hand Crafted and Decorated Chinese Porcelain, Figurine 11006: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Original factory packing 。 You can buy this fine porcelain really only in Russia. 。 Each Figure painted manually By highly skilled artists 。 Item specifics: Length:- 50 mm (9.8 inch) Height:- 0 mm(5. inch) Width:.- 0 mm(4. inch) Weight:- 0.60 Kg + packaging weight . Fine original high quality porcelain made in China Manufactured: Shenzhen, Jingzhi Import & Export Co. LTD. Shenzhen, China 。 。 。