1890年-2020年

153424 J Is For Jump Alphabet Resin Figurine Precious Moments

Precious Moments, J Is For Jump Alphabet Resin Figurine, 153424: Home & Kitchen. Buy Precious Moments, J Is For Jump Alphabet Resin Figurine, 153424: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. A grinning green frog jumps for joy for his favorite letter, “J” 。 Purchase multiple letters to spell out names or other fun words 。 A thoughtful baby shower gift for Mom, or a birthday gift, Christmas gift, Baptism gift for a special little one 。 Beautifully crafted of resin and expertly hand painted 。 Approximately 2.75 inches high 。 Product Description J is for jump, and this grinning green frog leaps for joy for his favorite letter, “J.” Pair this blue striped “j” with other animal alphabet letters to spell a name or meaningful word. Looks super sweet in a bedroom or playroom and makes a thoughtful baby shower or birthday gift for a special little one. Resin with hand painted details. Approximately .75 inches high. 。 From the Manufacturer Learning the alphabet will be fun for the child whose room is home to these cute and delightful ABCs that also have a familiar animal with each letter. Spell out a child’s name or favorite words that add a personal touch wherever they are used. The perfect shower gift, new baby gift, Baptism gift, birthday gift, nursery décor and more! 。 。 。