1890年-2020年

AngelStar Angel Figurine Grandmother Multicolored

Buy AngelStar Angel Figurine - Grandmother Multicolored: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Angel is 6" tall 。 Made of high quality resin stone 。 Retail Boxed 。 Each Heart of Figurine is uniquely detailed for every special moment in your life. This Angel is holding a vibrant yellow sunflower, her arms open wide. Her skirt reads “Grandmother’s love lasts Forever” and her heart-shaped wings are a subtle reminder of love. This serene beauty is wonderful way to celebrate the Angels in your life. 。 。 。