1890年-2020年

Dicksons Catchers Baseball Glove Brown 5.5 x 5.5 Resin Table Top Figurine and Perpetual Calendar

Dicksons Catcher's Baseball Glove Brown 5.5 x 5.5 Resin Table Top Figurine and Perpetual Calendar: Home & Kitchen. Buy Dicksons Catcher's Baseball Glove Brown 5.5 x 5.5 Resin Table Top Figurine and Perpetual Calendar: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made of resin polymer stone material 。 Decoration measures approximately 5.5 x 5.5 inches 。 Perfect for free standing on table top or nestle on a shelf 。 Inspirational and encouraging perpetual calendar; Rearrange months and dates to fit the current year 。 Packaged nicely in a clear custom formed clamshell container 。 Gifts provides sentimental inspirational home décor items that are made of great quality materials and craftsmanship. Each item includes a special verse or scripture for that special occasion. 。 。 。