Annalee 9in Red Harvest Elf

Annalee 9in Red Harvest Elf: Home & Kitchen. Buy Annalee 9in Red Harvest Elf: Collectible Dolls - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Felt 。 Imported 。 New Harvest design by Annalee for 2018! 。 This 9 inch red elf is adorable in its harvest gold vest accented with reddish leaf buttons and green collar. He is wearing a green burlap hat and holding leaves in one hand. 。 There are orange cuffs at the wrists and brown ones at the ankles along with a couple of leaves at one foot. 。 The doll is cute by itself and can be posed in many positions from sitting to lying down. Wonderful item to use in a grapevine wreath too! 。 Annalee - The magic is in the smile! 。 New Harvest design by for 208! This 9 inch red elf is adorable in its harvest gold vest accented with reddish leaf buttons and green collar. He is wearing a green burlap hat and holding leaves in one hand. There are orange cuffs at the wrists and brown ones at the ankles along with a couple of leaves at one foot. The doll is cute by itself and can be posed in many positions from sitting to lying down. Wonderful item to use in a grapevine wreath too! 。 。 。

Annalee 9in Red Harvest Elf