1890年-2020年

Department 56 Original Snow Village Dads Turn to Cook

Department 56 Original Snow Village Dad's Turn to Cook: City Lights Collectibles. Buy Department 56 Original Snow Village Dad's Turn to Cook: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Department 56 。 Department 56 Original Snow Village Dad's Turn To Cook Figurine 6003146 New 。 Brand New in Original Packaging 。 . Materials Dolomite. Measurements of Product .54 in H x 1.5 in W x .2 in L. When Mom needs a night off from the kitchen, Dad takes the family out for a tasty and filling meal at Scooter's Diner. 。 。 。