1890年-2020年

Thirstystone 4-Piece Northern Reflections Coaster Set FDL1

| Thirstystone 4-Piece Northern Reflections Coaster Set: Coasters. Shop Thirstystone at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 4.25" Square 。 Set of Four 。 Cork Backing on Each Coaster 。 Material: Stoneware 。 Each Coaster Measures 4.25" Square 。 With a wide selection of trendy designs, Occasions Coasters are a stylish way to accent any home. The full-color printing and cork backing will provide an additional layer of protection to any surface and look beautiful at the same time. The 4/4" size is perfect for your favorite beverage. 。 。 。