1890年-2020年

Lipper International 1036 Acacia Round with Cork Coasters and Caddy 7-Piece Set

| Lipper International 1036 Acacia Round with Cork Coasters and Caddy, 7-Piece Set: Coasters. Shop Lipper International at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Protect tables and counter-tops with elegance 。 Beautiful end-grain pattern enhanced by an absorbent cork insert 。 Makes a great housewarming or party gift! 。 Easy to care for and maintain - Hand wash only 。 Set of 6 coasters and 1 coaster holder - Item Dimensions: Each coaster: 3 3/4" diameter x 3/8" high; Coaster holder: 4 3/4" x 3 1/4" 。 provides exceptionally valued items for the kitchen, home, office, and child's playroom. Known for their functionality and beauty, each of our products is individually crafted from the finest quality materials. Protect tables and counter-tops with this elegant set of Acacia End Grain Wood Coasters. Hand wash with a mild soap and cool water. Do not soak. Do not put in the dishwasher, microwave or refrigerator. Extreme changes in temperature will cause the material to crack over time. Dry thoroughly. Occasional use of mineral oil on the inside will help maintain its appearance. 。 。 。