1890年-2020年

Carolines Treasures Letter F Floral Mustard & green Set of 2 Cup Holder Car Coasters CJ2003-FCARC 2.56 Multicolor

Caroline's Treasures Letter F Floral Mustard & green Set of 2 Cup Holder Car Coasters CJ2003-FCARC, 2.56, Multicolor. Caroline's Treasures Letter F Floral Mustard & green Set of 2 Cup Holder Car Coasters CJ2003-FCARC, 2.56, Multicolor. Set of 2 with this design 。 Sandstone auto car cup holder coaster, round with divot 。 Both coasters measure 2 1/2 inches in diameter 。 A cut out is included in the coaster 。 Printed in the USA 。 Colorful absorbant Sandstone car Coasters. Set of 2 with this design. Both Coasters measure 2 1/2 inches in diameter and are a little over 1/4 inch high. A cut out is included in the coaster to make it easy to remove from the cup holder in the vehicle. Make a statement in your vehicle about your personality and keep the water from making a big mess when your drink starts to melt. Make sure to take your drink with you when you leave your vehicle and leave your coaster! 。 。 。

Carolines Treasures Letter F Floral Mustard /& green Set of 2 Cup Holder Car Coasters CJ2003-FCARC 2.56 Multicolor