1890年-2020年

Soft Set of 8 3dRose Letter a Standard Cheetah Print Cat Paw Coaster

3dRose Letter a Standard Cheetah Print Cat Paw Coaster, Soft, Set of 8: Home & Kitchen. Buy 3dRose Letter a Standard Cheetah Print Cat Paw Coaster, Soft, Set of 8: Coasters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dimensions: 3-1/2-inch h by 3-1/2-inch w by 1/4-inch d 。 Made of recycled rubber 。 Comes in a set of 8-same image on all coasters 。 Washable-to prevent image from fading clean with mild detergent using cool water 。 Absorbs moisture 。 Letter A Standard Cheetah Print Cat Paw Coaster is new commercial quality product that will complement your home decor. Available in .5-inch by .5-inch soft rubber-backed polyester and .25 by .25 ceramic high gloss finish tiles with rubber backing. Colors will not run. 。 。 。