1890年-2020年

Royal Tara Irish Celtic Designed Coaster with Cead Mile Fáilte Text: Clothing. Buy Royal Tara Irish Celtic Designed Coaster with Cead Mile Fáilte Text: Shop top fashion brands Coasters at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Wooden, cork-based design 。 Measures 10.5cm square 。 Features Cead Mile Failte Saying Executed Beautifully With Vibrant Colors and Thoughtful Design 。 Is a perfect Irish souvenir 。 Makes a great housewarming gift 。 Package Dimensions: 4.1 x 4.1 x 0.3 inches 。 Shipping Weight: 3.2 ounces 。 ASIN: B07C555K1M 。 。 Date first listed on : April 17, 2018 。 Meaning one hundred, one thousand welcomes, this vibrant coaster proudly displays the most common greeting throughout the Emerald Isle: Cead Mile Failte. This Ireland's beloved welcome is written in a bold, Celtic-inspired font with a trim that recalls a graphic Trinity Knot. A rainbow of colors decorates the border, adding a fun and festive finish to the overall design. 。 。 。

Royal Tara Irish Celtic Designed Coaster with Cead Mile F/áilte Text