1890年-2020年

Pack of 30PCS 3.2x4 Inch Double Drawstring Cotton Cloth Bag For Small Jewelry Bracelet Beads Spice Gift Bags JAKEY

JIAKAI Pack of 30PCS 3x3.7 Inch Double Drawstring Cotton Cloth Bag for Small Jewelry Bracelet Beads Spice Gift Bags¡­: Home & Kitchen. Buy JIAKAI Pack of 30PCS 3x3.7 Inch Double Drawstring Cotton Cloth Bag for Small Jewelry Bracelet Beads Spice Gift Bags¡­: Home Décor - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: cotton,Color: beige 。 size: about 8cm*10cm (3.2x4 Inch) 。 Package Included: 30-Pcs Cotton Jute Cloth Sack 。 can be use with Spices Herbs、sachets、Coffee beans and Tea. 。 Cotton Muslin Bags could be repeatedly used 。 Package Included: 30-Pieces 。 。 。