1890年-2020年

Hampton Nautical Antique Bronze Cast Iron Stopper 8-Nautical Door Stop-Anchor Decoration

Hampton Nautical Antique Bronze Cast Iron Stopper 8'-Nautical Door Stop-Anchor Decoration. Buy Hampton Nautical Antique Bronze Cast Iron Stopper 8"-Nautical Door Stop-Anchor Decoration: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Excellent anchor decoration functional door stopper 。 Solid and heavy handcrafted from cast iron 。 Classic rustic vintage appearance perfect for the true nautical enthusiast 。 Shop amazon for all handcrafted K-0136-bronze ships and Handcrafted Nautical Decor products over 3000 unique nautical items available 。 Buy factory direct all items designed and manufactured by us Handcrafted Nautical Decor 。 This antique Bronze cast iron anchor door stopper 8" is the perfect addition for any nautical themed home. Crafted from cast iron, this heavy, decorative door stopper conveniently props your door open. Give this rustic finished door stop as the perfect gift for the nautical enthusiast in your life or put it out for display to show those who visit your home your Affinity for the nautical Sea-Faring lifestyle. 。 。 。