1890年-2020年

Carolines Treasures Christmas Presents between Friends Smooth Fox Terrier Indoor or Outdoor Mat 24x36 BB2570JMAT 24 x 36 Multicolor

Caroline's Treasures Christmas Presents between Friends Smooth Fox Terrier Indoor or Outdoor Mat 24x36 BB2570JMAT 24 x 36' Multicolor: Caroline's Treasures: Home & Kitchen. Buy Caroline's Treasures Christmas Presents between Friends Smooth Fox Terrier Indoor or Outdoor Mat 24x36 BB2570JMAT 24 x 36" Multicolor: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Indoor or outdoor doormat 24 inch by 36 inch action back felt floor mat/carpet/rug 。 Made and printed in the USA 。 Black binding tape is Sewn around the mat for durability and to nicely Frame the artwork 。 Durable and fade resistant 。 Wash with high pressure from your garden hose or with a power washer. Use cleaner that does not produce Suds 。 Indoor/outdoor floor mat 24 inch by 36 inch action back felt floor mat/carpet/rug that is made and printed in the USA. A black binding tape is Sewn around the mat for durability and to nicely frame the artwork. The mat has been permanently dyed for moderate traffic and can be placed inside or out (only under a covered space). durable and fade resistant. The back of the mat is rubber backed to keep the mat from slipping on a smooth floor. Wash with high pressure from your garden hose or with a power was her. Use cleaner that does not produce suds. 。 。 。