1890年-2020年

Carolines Treasures Friends Retriever Welcome Yellow Labrador Floor Mat 19hx27w Multicolor

Caroline's Treasures Friends Retriever Welcome Yellow Labrador Floor Mat 19hx27w Multicolor: Home & Kitchen. Buy Caroline's Treasures Friends Retriever Welcome Yellow Labrador Floor Mat 19hx27w Multicolor: Doormats - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Machine washable bath or kitchen mat that 。 Top surface in coral fleece and is Made using 100Percent Microfiber fabric 。 The entire surface is full-cushion memory foam 。 The underside of the mat features a non-skid SBR surface 。 Wash in cold water and dry in the dryer on low temp 。 Plush top and very comfortable to the touch. This is a machine washable bath or kitchen mat that is made with memory foam. It features a top surface in coral fleece and is made using 100Percent microfiber fabric. The entire surface is full-cushion memory foam, ensuring the ultimate in comfort. The underside of the mat features a non-skid SBR surface for the best in safety and convenience. It measures 19 inches by 27 inches and is proudly printed in the USA with artwork from our licensed artists. The design is dyed into the fibers of the rug for a long lasting image. Wash in cold water and dry in the dryer on low Temp. Follow the care instructions on the product tag. 。 。 。