1890年-2020年

High Cotton Do You Live Here Doormat High Cotton Inc M656

: High Cotton Do You Live Here Doormat : Welcome Mat : Garden & Outdoor. : High Cotton Do You Live Here Doormat : Welcome Mat : Garden & Outdoor. Humorous doormat 。 Indoor/outdoor 。 Wash with hose 。 These humorous doormats are 1" x 27' and are made from 100% Olefin Indoor/Outdoor carpet with perfect bound stitched edges. Practical and useful (assuming the recipient has a home with a door)-Funny-Great Gift-Easy to clean with a hose. 。 。 。