1890年-2020年

Carolines Treasures Geometric Circles on Purple Watercolor Indoor or Outdoor Doormat 18 H x 27 W Multicolor

Caroline's Treasures Geometric Circles on Purple Watercolor Indoor or Outdoor Doormat 18' H x 27' W Multicolor: Caroline's Treasures: Home & Kitchen. Buy Caroline's Treasures Geometric Circles on Purple Watercolor Indoor or Outdoor Doormat 18" H x 27" W Multicolor: Doormats - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Indoor or outdoor doormat 18 inch by 27 inch action back felt floor mat/carpet/rug 。 Made and printed in the USA 。 Black binding tape is Sewn around the mat for durability and to nicely frame the Artwork 。 Durable and fade resistant 。 Wash with high pressure from your garden hose or with a power wash use cleaner that does not produce Suds 。 Indoor/outdoor floor mat 18 inch by 27 inch action back felt floor mat/carpet/rug that is made and printed in the USA. A black binding tape is sewn around the mat for durability and to nicely frame the artwork. The mat has been permanently dyed for moderate traffic and can be placed inside or out (only under a covered space). durable and fade resistant. The back of the mat is rubber backed to keep the mat from slipping on a smooth floor. Wash with high pressure from your garden hose or with a power was her. Use cleaner that does not produce suds. 。 。 。