1890年-2020年

Indoor Temperature & Humidity Marathon CL030062WH Slim Atomic Wall Clock with Jumbo Display Calendar Color-White

Marathon CL030062WH Slim Atomic Wall Clock with Jumbo Display, Calendar, Indoor Temperature & Humidity. Color-White: Home & Kitchen. Buy Marathon CL030062WH Slim Atomic Wall Clock with Jumbo Display, Calendar, Indoor Temperature & Humidity. Color-White: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. SLIM JUMBO DISPLAY - Jumbo 4 inch digits for easy viewing from far away 。 SELF-SETTING/ADJUSTING - Using radio frequencies broadcast from NIST's Colorado Atomic Clock. Automatic Atomic Signal - It cannot be turned on/off manually. 。 MULTIPLE DISPLAY MODES - 12 or 24 Hour Display Formats With Temperature Display In Celsius or Fahrenheit. 。 EASY TO SET AND USE: Comes equipped with front set buttons for Alarm, Snooze and Mode Options 。 MULTIPLE TIME ZONES: You can easily switch between 4 time zones (Eastern, Pacific, Mountain & Central) with option to turn on or off Daylight Savings Time 。 ’s Slim-Jumbo Digital Wall Clock with Temperature & Humidity is our thinnest model. The sleekness of this clock will suit modern and contemporary interiors. Although it is wall mountable, it also features a fold out table stand. The large, wide-angle, easy to read display has a high contrast ratio, making it extremely legible. You can easily switch between 4 time zones (Pacific, Mountain, Central & Eastern), and select Fahrenheit or Centigrade for the indoor temperature display. Along with the time, day, date and indoor temperature, this clock also displays indoor humidity. The CL030062 Slim-Jumbo Wall Clock with Temperature & Humidity makes an excellent wall or desk clock and with an alarm and snooze function, it is also great as bedside alarm clock. Don't miss out on this clock! Perfect for the office, home, school, gymnasiums, library, living room and more! A great gift giving item! 。 。 。

Indoor Temperature /& Humidity Marathon CL030062WH Slim Atomic Wall Clock with Jumbo Display Calendar Color-White