1890年-2020年

Rhythm Clocks Rembrant II Wooden Musical Mantel Clock CMJ540UR06

Rhythm Clocks 'Rembrant II' Wooden Musical Mantel Clock: Kitchen & Dining. Buy Rhythm Clocks "Rembrant II" Wooden Musical Mantel Clock: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Rich Espresso finish is a true piece of art 。 Plays one of 19 well know melodies on the hour or quarterly, or choose the traditional Westminster chime 。 Automatic night shut off feature and On/Off switch for full control 。 Dimensions: 23.7" high x 11.6" wide and 4.57" deep 。 Finished in a rich espresso stain, the Rembrandt is truly a tailored piece of artwork. The clock is carefully crafted in elegant woodwork and intricate details. Our signature WSM movement compliments the careful detail on this clock. The movement allows you to play 6 well-known melodies, an hourly Westminster chime, a 4x4 quarterly chime, or Christmas melodies. It also has an automatic night shut off feature. Clock is battery quartz operated. 。 。 。