1890年-2020年

12-Inch Kess InHouse Matthias Hennig Camouflage Grid Orange Red Wall Clock

Kess InHouse Matthias Hennig Camouflage Grid Orange Red Wall Clock, 12-Inch: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Matthias Hennig Camouflage Grid Orange Red Wall Clock, 12-Inch: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Wood 。 Printed on one side only 。 AA Batteries required, not included 。 Printed in the USA 。 Keep track of time with this unique wall clock that has your favorite art! Made of a smooth compressed wood, this clock measures 12 inches across, and comes with all the hardware already installed - just pop in a single AA battery and you're ready to start ticking. Available with black clock hands, it keeps track of both the hours and the minutes you'll be lost staring at how great it looks on your wall. Use it as a show piece as part of a gallery wall, or as a stand alone piece, let the seconds go by in your office, den, living room, kitchen or bedroom. 。 。 。