1890年-2020年

Creative Co-op Distressed Mint Green Round Wall Clock HD3383

Creative Co-op Distressed Mint Green Round Wall Clock: Home & Kitchen. Buy Creative Co-op Distressed Mint Green Round Wall Clock: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Wood construction 。 Requires 1 AA battery (not included) 。 Keyhole opening for hanging on the wall 。 Heavily distressed finish 。 29"L x 1.5"W x 29"H 。 A captivating timepiece, this 29-inch wall clock stylishly pays homage to French country style with elegance. Especially fitting for an empty wall space, this wooden piece effortlessly draws the eye with its bold Roman numerals and matching clock hands that hover over a pale aqua and ivory-colored face. Its fleur-de-lis and floral details are a harmonious match for a romantic and feminine aesthetic in the living room, which is easily complemented by other weathered décor and Parisian countryside-inspired prints. Looking for a more neutral cottage aesthetic in the master suite? Set it on an understated white wall, pair it with a few faux floral wreaths, then round out the look with a simple woven wool rug and potted lavender vases. 。 。 。