Bear up a Tree Deskclock SPI

Bear up a Tree Deskclock: Home & Kitchen. Buy Bear up a Tree Deskclock: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Great Bear hangin' a Clock From a Tree 。 Cast Aluminum 。 8.5" Tall 。 This guy has been treed. But he remembered to take the time with him. A wonderful addition to that den or lodge look decor. Goes great in the cabin too. 。 。 。

Bear up a Tree Deskclock SPI