1890年-2020年

Wall Clock Vintage Birthday Gift For Woman Marilyn Monroe Gift For Girl Wall Clock Modern Olha Art Design Marilyn Monroe Vinyl Record Clock

Olha Art Design Marilyn Monroe Vinyl Record Clock, Wall Clock Modern, Wall Clock Vintage, Marilyn Monroe Gift For Girl, Birthday Gift For Woman: Home & Kitchen. Buy Olha Art Design Marilyn Monroe Vinyl Record Clock, Wall Clock Modern, Wall Clock Vintage, Marilyn Monroe Gift For Girl, Birthday Gift For Woman: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Unique design (created by me personally) 。 My kind feelings, I weave into each masterpiece. this product can be changed, just email me 。 Shipping with the most affordable price 。 Vinyl wall clock handmade art unique gift idea recycled 。 Wall clock size if 12 inches! 。 Detailed information about wall clock made from real vinyl record: - Our clock mechanisms work quiet. - We pack our clocks in a separate protected box. - Size: 2" (30cm) * Requires AA battery (not included) Brand new, never used clock made of old used vinyl record. Feel free to ask about any custom changes you need. We will need around 3-5 working days to make the clock and send it to you. Then it takes around 7-23 working days to be delivered to you. Tracking number is provided. We will refund you the money or send you another clock free of charge within 30 days after you receive the clock in case the clock comes broken. Please provide pictures. 。 。 。