1890年-2020年

Kess InHouse Danii Pollehn House Plants Green White Illustration 12 Wall Clock

Kess InHouse Danii Pollehn House Plants Green White Illustration, 12' Wall Clock: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Danii Pollehn House Plants Green White Illustration, 12" Wall Clock: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Printed on one side 。 AA batteries not included 。 Printed in the USA 。 Keep track of time with this unique wall clock that has your favorite art! made of a smooth compressed wood, this clock measures 12 inches across, and comes with all the hardware already installed - just pop in a single AA battery and you're ready to start ticking. Available with black clock hands, it keeps track of both the hours and the minutes you'll be lost staring at how great it looks on your wall. Use it as a show piece as part of a gallery wall, or as a stand alone piece, let the seconds go by in your office, den, living room, kitchen or bedroom 。 。 。