1890年-2020年

Kess InHouse Zara Martina Mansen A Drop of Memphis Peach Pastel Black Wall Clock 12': Kess Inhouse. Buy Kess InHouse Zara Martina Mansen A Drop of Memphis Peach Pastel Black Wall Clock 12": Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Compressed Wood showcases both the art piece and the sleek, simple design of the clock and hands 。 Great for your office, bedroom, den, kitchen, living room or hallway, this clock showcases a bright art piece to match any taste 。 12 in diameter, high quality compressed Wood Comes with either black or white hands. Artwork available on a variety of products: desk mats & wall art 。 Dust as needed with a soft, dry cloth. Hardware installed, AA battery required (not Included) 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Keep track of time with this unique wall clock that has your favorite art! made of a smooth compressed wood, this clock measures 12 Inch across and comes with all the hardware already installed - just pop in a single AA battery and you're ready to start ticking. With sleek black hands, it keeps track of both the hours and the minutes you'll be lost staring at how great it looks on your wall. Use it as a show piece as part of a gallery wall, or as a stand alone piece, let the seconds go by in your office, den, living room, kitchen or bedroom. At KESS InHouse, we see home decor as a chance to add art to the home and to bring together a collaborative community of artists. Whether it's on the couch, in the kitchen or hanging from a wall, we believe that art enriches our lives and we want to support the artists who make it possible. For this reason, a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design. KESS InHouse curates every piece of artwork specifically keeping in mind the product line. We pride ourselves on the quality and integrity of our company and home decor line. KESS InHouse believes artists should be rewarded for their creativity, imagination and ability to transform a blank surface into something remarkable. We would like to invite you to join us in our fight against blank walls and creatively lacking homes. 。 。 。