1890年-2020年

Unek Goods NeXtime Light It Up Backlight for Wall Clocks: Home & Kitchen. Buy Unek Goods NeXtime Light It Up Backlight for Wall Clocks: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Backlight for wall clocks that looks great with glass clocks 。 Add this beautiful backlight to your round clock 。 Designed exclusively by nextime 。 Adaptor included 。 Turn your clock into a special piece of art with this light unit. Your clock will have a nice glow simply hang the light unit on your wall, and put your clock over it. No need for extra attachments or special tools. With every clock you will get different effects. At the same time, the area will be lighted, so there is no need for an extra lamp at your wall, and it is like having two items for the price of one. Adapter included. 。 。 。