1890年-2020年

Turning Dancers Trenkle Black Forest Clock Swiss House

Trenkle Black Forest Clock Swiss House, Turning Dancers: Home & Kitchen. Buy Trenkle Black Forest Clock Swiss House, Turning Dancers: Cuckoo Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Colour: Walnut Size: 18 cm/7.2 inch The clock has a battery operated movement and needs one mignon AA battery which is included in the shipment. The running-time of the battery is about one year. 2 years product warranty 。 Colour: Walnut The clock has a battery operated movement and needs one mignon AA battery. The running-time of the battery is about one year. Please note, the clock does not have a cuckoo call. years product warranty 。 。 。