1890年-2020年

Children Alarm Clock with Night Light Green Charging USB and Adapter Sleep Trainer for Teaching Kids Time to Wake up with 2 Rings TOPELEK Kids Alarm Clock Rechargeable Alarm Clock with Battery

TOPELEK Kids Alarm Clock, Children Alarm Clock with Night Light, Sleep Trainer for Teaching Kids Time to Wake up with 2 Rings, Rechargeable Alarm Clock with Battery, Charging USB and Adapter, Green: Home & Kitchen. Buy TOPELEK Kids Alarm Clock, Children Alarm Clock with Night Light, Sleep Trainer for Teaching Kids Time to Wake up with 2 Rings, Rechargeable Alarm Clock with Battery, Charging USB and Adapter, Green: Alarm Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【Better Sleep Assistant】Thanks to “Time to Get up” mode, babies are trained to wake up when the soft yellow light is on, helping young kids stay bed longer and parents enhance sleeping quality. 。 【Easy Operation】With several simple steps, integrated children alarm clock can be set for “Time to Get up” mode, weekend mode, nap mode, and snooze mode. Adjustable nightlight, time and date, 2 alarm sounds with 2 volumes are all in your control. 。 【Safe and Convenient】Skin-friendly ABS flame retardant material with matte texture care for your kids health and safety. Press the dinosaur's navel to turn on the nightlight, which provides adjustable light, convenient for kids to move at night. 。 【Adorable Designs】 Lovely kids alarm clock features with analog dinosaur appearance, big digit on the screen and eye-protection color for your kids’ adoration. Appealing Dinosaur animation and sounds begin with alarming, attracting your kids to have time concepts. 。 【2 Ways for Charging】Included AAA batteries provide long-lasting use with great portability for enduring accompany. You can also use it all the time powered by included USB cable and adapter. ♪♪ZERO RISK PURCHASING♪♪ Every TopElek kids alarm clock includes a 45 days money back guarantee & 18-month worry-free warranty! 。