1890年-2020年

12pcs Flameless LED Tea Light with Timer Battery Operated Flickering Votive Candles for Thanksgiving Christmas Festival Celebration Decor Electric Amber Yellow Bulb Light Freewander

12pcs Flameless LED Tea Light Candles with Timer Electric Battery Operated Flickering Votive Candle for Wedding Party Christmas Window Festival Celebration Home Decor: Home & Kitchen. Buy 12pcs Flameless LED Tea Light Candles with Timer Electric Battery Operated Flickering Votive Candle for Wedding Party Christmas Window Festival Celebration Home Decor: Flameless Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. About Timer: Running “6h on - 18 off” cycle automatic after switching on(reset by switching off and reopen), save the trouble to turn it on/off every day; 。 Power by CR2032 battery( Including batteries), can be replaced easily via the tab at the bottom; 。 LED technology allows the candles to look and feel realistic while remaining cool to touch and safe for all events and spaces; 。 No Dripping Wax, No Smoke, No Scent, No Risk of Fire, ZERO carbon emission; 。 LED Flameless tea lights are ideal for house decorations; You can put the tea light on table or other place in restaurants, hotel, home and garden wedding, party, festival decorations. 。 Basic Message:。-Material: LED+PP.。- Diameter 3.7cm/1.4inch+ Height 3.2cm/1.25inch.。-Battery: CR2032 button cell.。-Battery life: Sustains up to 100+ hours (if turn it on and off by manual every day,it can light up 10 days. Because of save the energy)。-Light color: Amber Yellow/ Warm White/ White。-Flameless Tea Light Candles: No more dripping wax, no more smoke and no more scent。Package include: 。12 X LED tea light Candle.。24 X LED tea light Candle.。Features:。-These flameless LED tea light candles are completely environmentally friendly.。- It can be used as mood lights night lights with votive holders or other holders like glass cups.。- Excellent decor items for wedding receptions, birthday parties, dinner parties, and other events.。- Safe for usage in any setting or occasion because these Flameless LED Tealights doesn't have an open flame and it doesn't heat up during usage.。- Tea light Candle is designed to flicker in a realistic way so that one can feel the ambience of an actual candle flame without any hazard or hassles. 。 。 。