1890年-2020年

Midwest CBK Colonial Candle Amber 10 in Handipt Taper Dinner Candles

Colonial Candle Amber 10 in Handipt Taper Dinner Candles,: Home & Kitchen. Buy Colonial Candle Amber 10 in Handipt Taper Dinner Candles, : Taper Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Box of 12 。 Smooth, clean burning 。 Highest quality creamy wax 。 The gold standard for fine candles for 95 plus years 。 Visit our store-front for complete selection 。 A rich golden orange color, perfect for autumn decorating. Color coordinates with pumpkin pie scent. This is an unscented or fragrance free candle to be used for an elegant dining experience or for a perfect decorating and entertaining accompaniment. Our taper candles ensure a smooth, clean-burning, virtually dripless candle that burns slowly and evenly. Burn time is approximately to hours. Never leave burning candles unattended and always trim wicks to 1/" prior to lighting. Box of candles. 。 。 。