1890年-2020年

Fruit Scent Yankee Candle Company 1107079 Yankee Candle Vanilla Lime Tea Light Candles

Vanilla Lime Yankee Candle® Tea Lights: Home & Kitchen. Buy Vanilla Lime Yankee Candle® Tea Lights: Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Top Note: Kaffir Lime, Lemon Zest. Top is the initial impression of the fragrance. 。 Mid Note: Sugar , Cocoa. Middle is the main body of the scent. 。 Base Note: Vanilla, Tonka Bean. Base is its final impression. 。 Lead-free, 100% natural fibers, and hand straightened to ensure it is centered for the best burn possible. 。 Burn Time: 4 to 6 hours 。 Smooth and refreshing ... the creamy richness of vanilla with sweet cane sugar and a zesty lime twist.Fragrance Notes:Top: Kaffir Lime, Lemon ZestMid: Sugar , CocoaBase: Vanilla, Tonka BeanTop note is the initial impression of the fragrance, middle note is the main body of the scent and base is its final impression. About Scented Tea Lights: Our smallest candle form, Tea Lights enhance the ambiance of candlelight and add instant impact to any space when used in multiples. The wicks safely extinguish once all the wax has been consumed. A perfect match to our decorative accessories illuminated by this smallest candle. Tea Light Candles are 0.35 ounces apiece. (- hours burn time). 。 。 。