1890年-2020年

Banana Nut Bread - Fine Soy Candle with Gift Box Hand Made in The USA Palmer Street Press Scented Candle 8 oz

Palmer Street Press Scented Candle (Banana Nut Bread) - Fine Soy Candle with Gift Box - 8 oz - Hand Made in The USA: Home & Kitchen. Buy Palmer Street Press Scented Candle (Banana Nut Bread) - Fine Soy Candle with Gift Box - 8 oz - Hand Made in The USA: Scented Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 8oz Natural Soy Wax Candle - "Banana Bread" - in a Luxurious Amber Glass Jar 。 Combines the aromas of Freshly Baked Warm Banana Bread, Toasted Walnuts and Vanilla with base notes of Brown Sugar, Cinnamon and Cloves 。 Made with a sustainable Wood Wick that delivers powerful scent with a clean burn 。 Poured and Assembled by Hand in Upstate New York 。 All Palmer Street Home candles are carefully packaged in a durable gift box - ready to send as gifts to the candle-lovers in your life! 。 Indulge your senses with an oz "Banana Nut Bread" Natural Soy Wax Candle poured in a beautiful amber glass jar. Our Banana Nut Bread signature scent combines the aromas of freshly baked warm banana bread with toasted walnuts and vanilla, with base notes of brown sugar, cinnamon and cloves. Made with a sustainable wood wick that delivers powerful scent that burns cleanly and beautifully. All Palmer Street Home candles are carefully packaged in a durable gift box - ready to send as gifts to the candle-lovers in your life. 。 。 。