1890年-2020年

Bath & Body Works White Caramel Cold Brew 3-Wick Candle: Tressie's Treasures. Buy Bath & Body Works White Caramel Cold Brew 3-Wick Candle: Scented Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Amazing room-filling fragrances 。 Consistent quality from beginning to end 。 Delivers up to 45 hours of fragrance 。 More fragrances than any other candle maker 。 Wake up your home with this smooth brew! Candle comes topped with a decorative lid. Cold Brew Coffee, Vanilla Sweet Cream, Warm Caramel Drizzle 。 。 。

Bath /& Body Works White Caramel Cold Brew 3-Wick Candle