1890年-2020年

Bridgewater Candle Scented Wax Bar 2.6 Oz Soar

Bridgewater Candle Scented Wax Bar 2.6 Oz. - Soar: Home & Kitchen. Buy Bridgewater Candle Scented Wax Bar 2.6 Oz. - Soar: Scented Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Sparkling grapefruit, sugared orange, sweetened lemon, and tangy lime satitate the air and awaken the sensorial experience 。 Refreshing and gratifying at its core, Soar's sweet raspberry and tropical hibiscus scents permeate throughout 。 Pure, natural amber and heady musk culminate the olfactory odessy encouraging reminiscences and a keeness and aspiration of next endeavor 。 Fragrance Lasts 50-80 Hrs 。 2.6 Ounce / 73 Grams 。 Bridgewater Candle Scented Wax Bar 2.6 Oz. - Soar is a block of scented wax. Each bar contains six cubes that can be easily snapped off and placed in a burner. This item replaces Bridgewater individual wax potpourri wafers. Sparkling grapefruit, sugared orange, sweetened lemon, and tangy lime satiate the air and awaken the sensorial experience. Refreshing and gratifying at its core, Soar's sweet raspberry and tropical hibiscus scents permeate throughout. Pure, natural amber and heady musk culminate the olfactory odyssey encouraging reminiscences and a keenness and aspiration of next endeavor. 。 。 。