1890年-2020年

11oz AX-AY-ABHI-56105 Aquiesse Santa Barbara Soy Candle

Aquiesse Santa Barbara Soy Candle, 11oz: Home & Kitchen. Buy Aquiesse Santa Barbara Soy Candle, 11oz: Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Soak up SoCal. Fresh tangerine, cherry-infused heliotrope, subtle notes of almond, exotic herbs and crisp ceylon tea leaves. Sunny and relaxed 。 Scents of Fresh Tangerine, Heliotrope, Exotic Herbs & Ceylon Tea Leaves 。 Lead-free wick for clean luxurious burn. 100 hours burn time 。 Elegant, ultra-thick glass complements every style 。 Custom, heat-resistant cover doubles as a chic pedestal and can also be used to safely extinguish the candle and protect from dust when not in use. 。 SANTA BARBARA oz Portfolio Collection Gift Boxed Scented Soy Candle by SANTA BARBARA - No. 06 - Fresh Tangerine, Heliotrope, Exotic Herbs & Ceylon Tea Leaves AQUIESSE oz feature Burn Time of about 00 hours Gift Box – .7 inches tall x 4 inches wide Candle Dimensions – 4 inches tall x .7 inches in diameter Glass Lid also functions as a candle trivit Includes free box of matches AQUIESSE defines sophisticated, indulgent ambiance by inspiring the emotions evoked through the bounties of nature. Our fragrances are meticulously blended by master perfumers using the world's finest essential oils and extracts. AQUIESSE candles are perfectly balanced in the purest natural wax, and ignited by a carefully selected led-free wick for as clean, luxurious burn. AQUIESSE Candles are designed to quickly infuse your space with just the right amount of fragrances. AQUIESSE Candles are proudly made in America! 。 。 。