1890年-2020年

Manly Indulgence Warm Beachwood Soy Blend Candle 15 oz.

Manly Indulgence Warm Beachwood Soy Blend Candle - 15 oz.: Home & Kitchen. Buy Manly Indulgence Warm Beachwood Soy Blend Candle - 15 oz.: Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. About Manly Indulgence Warm Beachwood Candle - 15 oz. You'll love the unexpected notes in this Manly Indulgence Warm Beachwood candle, a clean-burning soy-blend wax with rich notes of pomegranate, patchouli and Moroccan spices. The wide wooden wick helps the candle burn bright and evenly all the way to the bottom. 。 Matte ceramic jar with wooden lid Wide wooden wick for even burning 。 Soy-blend wax burns cleaner and longer Scent is a rich blend of pomegranate, patchouli and Moroccan spice Made in United States of America 。 Weight: 1 lb. 10 oz. Material: Ceramic jar, soy-blend wax candle, wooden lid 。 Height: 4-3/8" Diameter: 3-3/4" Capacity: 15 oz. Made in United States of America 。 About Warm Beachwood Candle - 1 oz. You'll love the unexpected notes in this Warm Beachwood candle, a clean-burning soy-blend wax with rich notes of pomegranate, patchouli and Moroccan spices. The wide wooden wick helps the candle burn bright and evenly all the way to the bottom. Matte ceramic jar with wooden lid Wide wooden wick for even burning Soy-blend wax burns cleaner and longer Scent is a rich blend of pomegranate, patchouli and Moroccan spice Made in United States of America Specs Specs about Warm Beachwood Candle - 1 oz. Weight: 1 lb. oz. Material: Ceramic jar, soy-blend wax candle, wooden lid Height: -3/8" Diameter: 3-3/" Capacity: 1 oz. Made in United States of America 。 。 。