1890年-2020年

IKEA ASIA SINNLIG Scented Candle in Glass Lilac BlackBerry

IKEA ASIA SINNLIG Scented Candle in Glass, BlackBerry, Lilac: Home & Kitchen. Buy IKEA ASIA SINNLIG Scented Candle in Glass, BlackBerry, Lilac: Scented Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Height: 9 cm Burning time: 40 hr 。 Never leave a burning candle unattended. 。 Do not burn candles near any flammable materials. 。 Distinct scent of sweet blackberries with hints of mint. The candle has the same beautiful colour during its entire burn time, because it is coloured through. You can easily change the look of the candle by putting it in VACKERT decoration for candle in glass. When the candle has burnt itself out the cup can be used as a tealight holder. 。 。 。