1890年-2020年

Balsam Fir Large PT96749 Chesapeake Bay Candle Scented Candle

Chesapeake Bay Candle Scented Candle, Balsam Fir, Large Jar: Home & Kitchen. Buy Chesapeake Bay Candle Scented Candle, Balsam Fir, Large Jar: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Approximate burn time of 70 hours 。 The soft colored frosted jar candles allow the light of the flame to shine through when burning 。 Made from a natural soy wax blend and feature self-trimming wicks 。 Our fragrances that are skillfully enhanced with all natural essential oils 。 Designed and poured in the USA, made with ingredients from around the world 。 The Hertitage Collection Large Glass Jar Candle with Lid embraces the natural, rustic charm of the Chesapeake Bay. The Balsam Fir fragrance contains the scent of evergreen pine, fresh balsam, and spiced pomander seting the joyful holiday atmosphere. The 9.-ounce candle comes with a wood lid with twine embellishment. Drawing upon inspiration from Maryland’s idyllic shoreline, the Large Jar is available in 3 fragrances (other fragrances sold seperately). This line contains fragrances inspired by local botanicals and fruits including sea grass, magnolia, bergamot, rosemary, sage, and more. The fragrances provide peace and serenity emanating from the open shoreline of the Chesapeake Bay – a calmness at the sight of open water, and a peaceful tranquility that brings perspective and relaxation to your home. Discover the finely-fragranced Heritage Collection, embracing the natural, rustic charm of the Chesapeake Bay and providing an array of soothing, energizing, and refreshing scents. 。 。 。