1890年-2020年

Set of 2 Unscented Candles 3 inch Thick Light In The Dark Ivory Pillar Candles 36 Hour Clean Burn Time 6 inch Tall

Light In The Dark Ivory Pillar Candles - Set of 2 Unscented Candles - 6 inch Tall, 3 inch Thick - 36 Hour Clean Burn Time: Home & Kitchen. Buy Light In The Dark Ivory Pillar Candles - Set of 2 Unscented Candles - 6 inch Tall, 3 inch Thick - 36 Hour Clean Burn Time: Pillars - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Set of 2 ivory pillar candles 。 Made in the USA with quality wax from core to overdip so candlesticks maintain color throughout burning 。 Pillar candles are 6" tall, 3" in diameter and contain 100% lead free wick 。 Pillar candles maintain color while burning and make beautiful wedding centerpieces, home decor or spruce up any holiday table 。 Unscented and smokeless a bright long 36 hour clean burn time, these candles are a must have in any home emergency kit 。 Elegant Ivory includes 2 Pillar candle that can be decorated to match your custom wedding decor or used without adornment for a sleek and sophisticated look. Lighting a Unity Candle during your wedding ceremony is a special way to symbolize joining together With Bunch Of Love . Decorated candles are also beautiful additions to receptions and other events celebrating love. Your wedding deserves the best 。 。 。