1890年-2020年

Hewitt Rustic Romance Wedding Accessories 9-Inch Sourced Wit 20526 Unity Pillar Candle Hortense B

Hortense B. Hewitt Rustic Romance Wedding Accessories, Unity Pillar Candle, 9-Inch: Home & Kitchen. Buy Hortense B. Hewitt Rustic Romance Wedding Accessories, Unity Pillar Candle, 9-Inch: Pillars - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Lighting a Unity Candle together is a special moment of joining and union during any wedding ceremony 。 White pillar candle with a white gathered cloth band, twine and silver-tone heart charm 。 Unity candle measures 9 Inch tall and 3 Inch diameter 。 Look for the rest of the Hortense B. Hewitt Rustic Romance collection for your charming home-spun wedding 。 Hortense B. Hewitt has been a leader in top-quality wedding supplies for more than 60 years 。 White unity candle with white, gathered cloth layer, twine and silver-tone heart. 9 Inch tall and Inch in diameter. Each bride is unique and the key to finding everything she wants is an extensive selection with options to coordinate. Take a look at what has to offer and you won't be disappointed. With more than 60 years experience making weddings special, HBH has thousands of beautiful wedding day accessories, bridal shower musts, fun wedding favors, bachelorette party novelties and anniversary mementos. 。 。 。