1890年-2020年

22 oz w/Star Lid Falls Bridge Candles BLKCHRY26S Black Cherry Soy Blend Scented Jar Candle

Falls Bridge Candles BLKCHRY26S Black Cherry Soy Blend Scented Jar Candle, 22 oz, w/Star Lid: Home & Kitchen. Buy Falls Bridge Candles BLKCHRY26S Black Cherry Soy Blend Scented Jar Candle, 22 oz, w/Star Lid: Jar Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made with Cotton core wicks which are lead and zinc Free 。 Simple black & White design compliments any decor 。 Great gift idea 。 Made in the U.S.A 。 Black cherry: sweet blend of rich vanilla and ripe black cherries with a pinch of spicy clove. is not a big company, but they are very good at what they do. All of their candles are made with you, their customers, in mind. They use only premium candle wax and fragrance oils, and pour in small batches to ensure the highest in product quality. You won't be disappointed. Located in beautiful northeast Pennsylvania, their quaint little town is nestled between the Susquehanna river and magnificent rolling hills. It's so wonderfully peaceful and laid back, it is no wonder why they like to say .... "put your feet up and relax!" 。 。 。

22 oz w//Star Lid Falls Bridge Candles BLKCHRY26S Black Cherry Soy Blend Scented Jar Candle