1890年-2020年

Green Tea/Peony DW Home Freshness Gift Set Hand Poured 4.65 oz Richly Scented 2-Wick Candles Set of 2 in Gift Box

DW Home Freshness Gift Set Hand Poured 4.65 oz Richly Scented 2-Wick Candles Set of 2 in Gift Box (Green Tea/Peony): Home & Kitchen. Buy DW Home Freshness Gift Set Hand Poured 4.65 oz Richly Scented 2-Wick Candles Set of 2 in Gift Box (Green Tea/Peony): Jar Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Gift Set of Different Richly Scented Candles - In Gift Box - Ready For Gifting 。 GREEN TEA LEAVES: Sun warmed green tea leaves steeped with sliced lemon peel, infused with floral aspects of tranquil jasmine petals. 。 PEONY PETALS: Sparkling sunny blend of dew covered peony illuminated by crisp notes of garden rose, sugared fresia and bright marigold 。 Artisan Made Hand-Poured Soy Blend Candle Wax 。 2-Wick 4.655 oz Candles with 100% Cotton Wick (Lead-Free) 。 Green Tea Leaves and Peony Petals Scented Artisan Made Hand-Poured Soy Blend Candle Wax 2-Wick Candle Packed In Heavy Glass Containers With Stylish Metal Lids Use Indoor or Outdoor For A Welcoming and Intimate Atmosphere. 。 。 。

Green Tea//Peony DW Home Freshness Gift Set Hand Poured 4.65 oz Richly Scented 2-Wick Candles Set of 2 in Gift Box