1890年-2020年

Tealight Included Owl Lover Birthday Gift Vintage Owl Hanging Lantern for Outdoor & Indoor Party Décor Red Bronze

Vintage Owl Hanging Lantern for Outdoor & Indoor Party Décor, Owl Lover, Birthday Gift, Red Bronze (Tealight Included): Home & Kitchen. Buy Vintage Owl Hanging Lantern for Outdoor & Indoor Party Décor, Owl Lover, Birthday Gift, Red Bronze (Tealight Included): Lanterns - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Iron 。 Imported 。 Realistic Flames: The distinctive dancing flame is attractive, which looks like the real flame; The warm yellow light creates a welcoming ambience, decoration for tabletop, shelf, stairs 。 An Excellent Gift: Lovely tea light holder is fashioned into the detailed shape of a owl, Wonderful for everyday, indoor use, and a fun, festive accent for outdoor parties and fits in any decor and makes a great gift idea 。 Easy to Install: Equipped with a durable hanging lamp and a circular ring, this solar lantern light can be hung or clip on anywhere you want. Also,the candle has timer,to make you candles automatically turn on or off each day, which brings you convenience and saves your time 。 Material & Size:9”(L)*9”(W)*6”(H),metal, glass, no more worries about raining, snowing and frosting, perfect for outdoor use 。 Package Includes: 1* Owl Candle Holder,1* Led Tea Light (battery included) 。

Tealight Included Owl Lover Birthday Gift Vintage Owl Hanging Lantern for Outdoor /& Indoor Party D/écor Red Bronze