1890年-2020年

Elegant Multi Color Fused Glass Hanukkah Menorah EL Menorah

Elegant Multi Color Fused Glass Hanukkah Menorah: Home & Kitchen. Elegant Multi Color Fused Glass Hanukkah Menorah: Home & Kitchen. Elegant Multi Color 。 Fused Glass 。 5" H X 10 3/4" W 。 Red, Blue, Green And Clear Glass Strips Are Fused Together To Make This Elegant Glass Hanukkah Menorah. The Menorah Measures 5" H X 0 3/" W And Is Topped By Polished Metal Candle Cups 。 。 。