1890年-2020年

Old Modern Handicrafts Rope Pendant Lamp with 3 Bulbs AL009

Old Modern Handicrafts Rope Pendant Lamp with 3 Bulbs: Home & Kitchen. Old Modern Handicrafts Rope Pendant Lamp with 3 Bulbs: Home & Kitchen. 100Percent handmade 。 Beautiful gift item 。 Vintage, contemporary 。 You can get the perfect combination of rustic and nautical while still maintaining a safe home with this flameless candle sphere lamp. All lamps come with a wire that can be plugged in or hardwired. Light bulbs not included. Material: iron and hemp rope type of bulb base: E6 maxed Watts: 40W number of bulbs: 3 。 。 。