1890年-2020年

Nearly Natural 1765-WH 21-in Rose and Eucalyptus Artificial Silk Arrangements White

Nearly Natural 1765-WH 21-in. Rose and Eucalyptus Artificial Silk Arrangements White: Kitchen & Dining. Buy Nearly Natural 1765-WH 21-in. Rose and Eucalyptus Artificial Silk Arrangements White: Artificial Flowers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Perfect for your office desk 。 Beautiful and realistic rose 。 Made with great attention to detail 。 Lifelike sprigs of leaves 。 Recommended for indoor use or a covered, protected outdoor location 。 This artificial rose and eucalyptus arrangement features one beautifully colored and realistic rose at the center, surrounded by sprigs of lifelike leaves. Place this arrangement in your favorite white vase to display it's beautiful colors and settle it on your fireplace mantel for a touch of nature. 。 。 。