1890年-2020年

Estyle Fashion Artificial Real Looking Silk Rose Flower Bouquet for Valentines Day Home Wedding Decor Champagne

: Estyle Fashion Artificial Real Looking Silk Rose Flower Bouquet for Valentines Day Home Wedding Decor (Champagne) : Garden & Outdoor. : Estyle Fashion Artificial Real Looking Silk Rose Flower Bouquet for Valentines Day Home Wedding Decor (Champagne) : Garden & Outdoor. Artificial silk flower will never die and it will beautiful all the time. 。 Item Type: Artificial Silk Flowers 。 Application: Party, Wedding, Banquet, Office, Living Room and so on. 。 Condition:100% Brand New 。 Notice:All Articifial Flowers are without pots and vases. 。 Artificial silk flower will never die and it will beautiful all the 。time. 。Item Type: Artificial Flowers ( well made, vibrantly colored, and real looking )。Brand: 。Material: Fabric。Color: As photo。Feature: Real looking and soft touch。Application: Home, Office, Party, Wedding, Banquet, Table, Living Room and anywhere you want.。Notice: Please allow 1-2 cm (0.4 inch) differs due to manual measurement. 。 。 。