1890年-2020年

Glarks 12-Pieces Handmade Delicate Succulent Cactus Artificial Succulents Tealight Candles Perfect for Birthday Party Valentines Day Wedding Spa Home Decor and DIY Gift

Glarks 12-Pieces Handmade Delicate Succulent Cactus Artificial Succulents Tealight Candles Perfect for Birthday Party Valentine's Day Wedding Spa Home Decor and DIY Gift: Home & Kitchen. Buy Glarks 12-Pieces Handmade Delicate Succulent Cactus Artificial Succulents Tealight Candles Perfect for Birthday Party Valentine's Day Wedding Spa Home Decor and DIY Gift: Artificial Flowers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ♛ 『Environmental and Safe』: All the candles are made of quality paraffin, lead-free cotton wick won't producing black smoke, not toxic, combustion silent, the tealight holder keep the liquid from overflowing. 。 ♛ 『Creative Design』: These candles are designed as cacti, and other succulent shapes, crystal clear leaves, natural simulations, unique creativity makes them look cute and beautiful, 12 candles have different shapes all belong to you, happy night is coming. 。 ♛ 『Burning Time』: It will give off a faint fresh scent when burned, creating a romantic and relaxing atmosphere for your room. the whole candles can be steady burning about 4-5 hours totally, the cactus part can be steady burning about 30 minutes, they will go out when burning finish. 。 ♛ 『Multipurpose』: Own these 12pcs cute candles, you can place them on the desk, table, before the bed, they are perfect decoration for your house. Our cute candles are in gift packaging make them to be a delicate gift for your lovers, colleagues, families and friends. also perfect for birthday parties, wedding, festival use. 。 ♛ 『Storage Method』: Due to their special materials, You had better to place them in a dark and dry place, avoiding direct sunlight and melting them. Remember not to place the candles at the tuyere. If you have any problem during use, please feel free to contact us. 。