1890年-2020年

Artfen 10 Pack Artificial Cotton Boll Wire Iron Stem DIY Flower Arrangement Props Home Wedding Hotel Party Decor Approx 13 High

Artfen 10 Pack Artificial Cotton Boll Wire Iron Stem DIY Flower Arrangement Props Home Wedding Hotel Party Decor Approx 13' High: vecool. Buy Artfen 10 Pack Artificial Cotton Boll Wire Iron Stem DIY Flower Arrangement Props Home Wedding Hotel Party Decor Approx 13" High: Artificial Flowers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cotton words: cherish the people around 。 Total height about 13", cotton boll high about 1.7", wide about 2.3". 。 Real cotton and natural cotton shell with wire iron stem, strong and easy shaping 。 4 petals 5 petals of cotton shell, are shipped at random. 。 Good item for floral arrangement DIY wreath and wedding home decoration etc. Beauty comes from creativity 。 Artificial flowers well made and vibrantly colored looks realistic and beautiful.。 Artificial Flower are perfect for decorating wedding party, your home and garden decoration,office,coffee house,altar,church and so on. 。 Add a touch of color and romance to your home. The rich, full, blooming flower heads make them a stunning choice for decorating. Create a bouquet that fits perfectly into your personal decor. They're also perfect for floral arrangements, centerpieces, crafts, and more. 。 Size may be 1-1. inch inaccuracy due to hand measure, please make sure you don't mind before you order. 。 Leaves can be installed easily if falling.。 After a long time shipping, flowers may have a little deformation, with a hair dryer or hot steam can be restored.。 Please gently spread the item after getting it, in case of falling the leaves and flowers.。 There would be accumulated dust if you put it in a place for very long time.You can use the hair dryer with cold wind to remove the dust.。 Due to the difference on sunlight ,displays,configurations and diverse opinions on color,color shading is inevitable.。 Please don't put it under strong sunshine.You'd better to dry it by the natural wind.。 If you need other decorations please search our brand "" 。 。 。